Familiedag ITC Rubis

Zondag 22 september 2019 nodigde ITC Rubis naar jaarlijkse gewoonte werknemers en hun familie uit op de ITC Rubis Family Day. Ook nu weer werd alles uit de kast gehaald om de genodigden een onvergetelijke dag te bezorgen. Kindergrime, springkastelen, een begeleide busrit door de terminal en als kers op de taart een helikoptervlucht boven de haven van Antwerpen voor alle (190!) aanwezigen. De dag werd afgesloten met een lekkere BBQ en een heerlijk dessertenbuffet.

Customer and business Partner Event

On Thursday, September 19th 2019, ITC Rubis invited their customers and business partners to visit the terminal for their 2nd Customer and Business Partner Event. As a special surprise for the guests, ITC Rubis arranged helicopter flights above the Antwerp harbour area for all invitees.

Thanks again to all who have made this event a success and thanks to our customers and partners for believing in the values and strength of ITC Rubis.

Voetbaltornooi Waaslandhaven

Op 11 mei 2019 nam ITC Rubis opnieuw trouw deel aan het intussen reeds 24e Waaslandhaventornooi in Kallo. Onze sterke ploeg zette een mooie prestatie neer maar slaagde er helaas niet in de trofee mee naar huis te nemen.

Grens-Kubb-tornooi

Dat sport bij de ITC Rubis medewerkers in het bloed zit, is al langer bekend. We konden dan ook niet ontbreken op de eerste editie van het Grens-Kubb-tornooi dat plaatsvond tijdens de Hulsterloofeesten. Onze ploegen ITC Kubis 1 en ITC Kubis 2 eindigden op de 29ste en de 12de plaats.
We kijken al uit naar de volgende editie!

Nieuwjaarsreceptie 2019

Ook dit jaar vierde ITC Rubis de start van het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie voor alle werknemers in aanwezigheid van de leden van de Raad van Bestuur. Het werd een super gezellige avond met culinaire hoogstandjes in het gezelschap van heel onze ITC Rubis-familie.